Wij zijn Karin en Jean Paul en dragen de kwaliteit van wijn hoog in het vaandel. In 2013 zijn we begonnen met onze wijnen zelf te importeren. Daarvoor gaan we nog steeds zelf op zoek bij lokale en kleinere wijnboeren die net als ons werken aan kwaliteit en een eerlijk product dat prijs-kwaliteit voor iedereen toegankelijk is.
Bij het geven van onze degustaties zijn we tot het idee gekomen om het contact met de klanten te vergroten en toch op een aangename manier de wijn te kunnen laten degusteren.
Daarom hebben we onze hoofden bij elkaar gestoken en een wijndispenser ontwikkeld die een deel van het werk uit handen neemt. Zo hebben we tijd om iedereen voldoende te woord te staan en kunnen we onze wijnen constant op de juiste temperatuur aanbieden en aan iedereen de perfecte hoeveelheid laten proeven. Op het einde van de dag moeten we niet alle flessen vacuümtrekken maar kunnen we alles laten staan omdat onze flessen op argon of stikstof staan. De volgende dag kunnen we dan gewoon weer beginnen waar we de vorige dag geëindigd waren. De weken erna (zeker tot 4 weken) kunnen we onze klanten nog verder laten proeven, zonder verlies van kwaliteit, zonder verlies van wijn. Zo kunnen we een groter aantal mensen op verschillende momenten (niet alleen bij onze open deur dagen) laten genieten van ons heerlijk assortiment.
Hopelijk mogen we jullie eens verwachten op één van onze dégustatie ’s om samen met ons te genieten van de rijkdom van onze aarde.


Proef en geniet,
Karin en Jean Paul